Nederlands

Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Introductie

Zoeken

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Meer informatie nodig of een vraag? Neem contact met ons op!

T: 088-824 7721
Naar contactformulier

Over TMG

Over ons

Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland. Onze kernactiviteit is het creëren en vermarkten van content. De hoofdmerken zijn De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW, een aantal sterke regionale dagbladen zoals het Haarlems Dagblad en het Noordhollands Dagblad, en Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio.

 

Landelijke Media

De hoofdmerken binnen landelijke media zijn De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW. Deze merken vormen het hart van het bedrijf.

 

Holland Media Combinatie

Holland Media Combinatie bestaat uit voormalig dagbladorganisatie HDC Media (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad), de lokale huis-aan-huiskranten van Holland Combinatie én het online nieuwsplatform dichtbij.nl.

 

Sky Radio Group

De Sky Radio Group is met haar merken Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en MyRadio het grootste commerciële radiobedrijf van Nederland.

 

De Sky Radio Group onderscheidt zich door deskundigheid, creativiteit en pro-activiteit en klanten ervaren ons als hun belangrijkste mediapartner. Van techniek tot sales en van programmering tot marketing. Alles wordt in huis bedacht, ontwikkeld, uitgevoerd en geanalyseerd. Wij zijn trots op al onze SRG merken en delen de liefde voor muziek.

 

Keesing

Keesing Media Group is één van de grootste uitgeverijen in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met een oplage van 86 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zweden.

Onder de merken Denksport, Sport Cérébral, Tankesport, Megastar, Jan Meulendijks, 10 voor Taal en Win! brengt Keesing Media Group bijna 500 verschillende puzzelbladen op de markt. Van Zweedse puzzels tot Sudoku, van doorlopers tot kruiswoordraadsels.